Avioane de hârtie din Declarația 600

Un flashmob cu avioane din hârtie este anunţat pentru miercuri, în faţa Ministerului Finanţelor Publice, faţă de declaraţia 600.

Protestatarii ar urma să facă avioane din hârtie, apoi să le lanseze către instituţie, relatează News.ro.

Flashmob-ul este programat să aibă loc miercuri, în jurul orei 12.00, în faţa Ministerului Finanţelor Publice. Protestatarii vor face avioane din hârtie pe care le vor lansa către instituţie.

Guvernul a adoptat în 31 ianuarie Ordonanţa de Urgenţă privind prorogarea termenului pentru depunerea declaraţiei 600 de la 31 ianuarie, până în 15 aprilie. Ministerul Finanţelor va trebui apoi să găsească o soluţie permanentă care să vizeze depunerea unui singur formular de către cei cu activităţi independente.

Cu toate acestea, nu a modificat OUG-ul care stabileşte data de 25 martie privind prima plată trimestrială a contribuţiilor de asigurări sociale. Un director din cadrul firmei de consultanţă şi audit Deloitte România, Radu Derscariu, a explicat că Fiscul nu poate emite deciziile de impunere fără declaraţia contribuabilului, caz în care contribuabilul nu are nicio obligaţie de plată.

Citeste continuarea articolului pe digi24.ro:

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/avioane-de-hartie-din-declaratia-600-872187

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.