Aplicatia Docbook, cu care te poti programa gratuit la medic, se extinde la nivel national

Docbook, o aplicatie locala care faciliteaza programarile la medic ale pacientilor romani, are in plan pentru urmatorul an extinderea la nivel national.

Astfel, daca in prezent pacienti din 11 orase isi pot face programari online la doctor, obiectivul de dezvoltare vizeaza 60 de orase pana la finalul lui 2018.

Lansata in luna iunie a anului 2017, Docbook isi propune sa simplifice relatia pacient-doctor, oferind solutia programarii online, in timp real, direct de pe smartphone sau web. Totodata, utilizatorii pot sa consulte disponibilitatea medicilor, competentele lor profesionale si pot obtine confirmarea programarii, totul in mai putin de un minut. Aplicatia este conectata non-stop la toate sistemele de programare ale clinicilor si cabinetelor medicale private partenere si permite utilizatorilor sa caute doctori dupa nume, localitate, specialitate, data si forma de plata acceptata.

Aplicatia afiseaza medicii, ordonati prin geolocatie, de la cel mai apropiat pana la cel mai indepartat de utilizator, indicand orele si zilele disponibile pentru programari, precum si fotografiile lor si testimoniale despre acestia, postate de alti utilizatori. Programarea este gratuita si poate fi anulata oricand.

Clinicile in care iti poti face o programare online in mod direct se numara pe degetele de la o mana, in majoritatea cazurilor, fiind nevoie de completarea unui formular, urmand ca primirea confirmarii sa fie facuta in 24 de ore. Timpul mediul de asteptare si programare efectiva in call-center-uri este de 10 minute – asta in cazul in care suni la o singura clinica. Traim intr-un secol al vitezei, in care nimeni nu mai are nici timpul, nici energia necesare conversatiilor si asteptarilor interminabile pentru a obtine un lucru atat de simplu si de firesc precum o programare la medic. Docbook a venit sa raspunda unei nevoi pe care noi insine o aveam, aceea de a eficientiza pe cat posibil timpul, si asa, limitat pe care il avem. Astfel, un pacient nu este obligat sa se limiteze la consultarea optiunilor dintr-o singura clinica, ci dintr-o intreaga retea de clinici pe care le avem partenere. In mai putin de un minut, poate face o evaluare a solutiilor pe care i le oferim, poate alege, in consecinta, si primi confirmarea programarii. E atat de simplu, a precizat Cristian Barbu, antreprenorul care a dezvoltat Docbook.

Citeste continuarea pe wall-street.ro:

https://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/217390/aplicatia-docbook-cu-care-te-poti-programa-gratuit-la-medic-se-extinde-la-nivel-national.html

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.