Simona Halep a trecut de prima adversară de la Australian Open

Victorie clară, însă nu lipsită de emoții, pentru Simona Halep în primul său meci de la Australian Open 2018, în fața jucătoarei Destanee Aiava din Australia (locul 193 WTA). Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 7-6 (7-5), 6-1, și s-a calificat în turul doi.

Simona Halep a jucat neconvingător în primul ei meci din cadrul actualei ediţii a turneului de la Melbourne, unul plin de evenimente şi cu o desfăşurare destul de ciudată. Ea a fost pus în dificultate de o jucătoare tenace, cu lovituri puternice, bine plasate către liniile terenului, dar care şi-a epuizat energia în mai puţin de şase ghemuri.

Fără agresivitate, cu un serviciu slab, cu mingi fără profunzime, fără unghi şi date “la mână” de multe ori, Halep s-a văzut în situaţia de a fi condusă cu 5-2 şi 15-40 pe propriul serviciu. Din fericire pentru româncă, adversara ei îşi consumase puţina energie cu care a intrat pe Rod Laver Arena încă din ghemul al şaselea. Din nefericire, numărul 1 mondial şi-a sucit glezna stângă în setul al doilea, accidentare care a marcat-o vizibil.

Totuşi, Halep are meritul de fi sleit-o pe adversara ei, care a căutat mereu să scurteze punctele şi să lovescă decisiv. Halep a reuşit opusul, să lungească punctele şi, chiar dacă nu a câştigat fiecare raliu, a mişcat-o mai mult pe rivală şi s-a apărat cu mult efort. În plus, româna nu s-a enervat atunci când a greşit sau când Aiava a dominat.

Citeste mai multe detalii pe digi24.ro:

https://www.digi24.ro/stiri/sport/tenis/simona-halep-destanee-aiava-prima-adversara-de-la-australian-open-860928

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.