Poezii vândute pentru dotarea unui spital

Un tânăr din Cluj-Napoca donează bani din vânzarea primului său volum de literatură secţiei de spital din oraş pentru îngrijirea pacienţilor cu arsuri grave.

Informatician de meserie, el s-a alăturat unei campanii pornite de o organizaţie de binefacere, care strânge bani pentru aparatură medicală.

Informaticianul-poet şi-a lansat primul volum de poezii dar a vrut mai mult să facă bine, decât profit. Aşa că nu a stat pe gânduri când a aflat că se strâng fonduri pentru dotarea secţiei de la Cluj-Napoca ce îngrijeşte pacienţi cu arsuri grave.

Tudor Pogăcean, scriitor: “Tragedia din Colectiv a avut un impact destul de puternic, ne-a făcut să fim mai atenţi la ce se întâmplă în spitalele noastre.”

Cei care au cumpărat cartea clujeanului au făcut şi o donaţie minimă de 15 lei, iar tânărul a adunat într-o lună aproape 1.000 de euro. Banii vor ajunge la Frăţia Bărboşilor, o organizaţie de binefacere de la Cluj-Napoca.

Cornel Hoza, preşedintele Beard Brothers: „Targetul nostru a fost de 30.000 de euro. În momentul de faţă avem strânşi 28.240 de euro. E vorba de un aparat care decupează pielea şi care o întinde.”

Citeste mai multe detalii pe digi24.ro:

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/poezii-vandute-pentru-dotarea-unui-spital-830860

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.