METEO. Se întoarce căldura. Cum va fi iarna aceasta

După perioada rece din octombrie, cu ploi și chiar viscol la munte, meteorologii anunță că în prima săptămână din noiembrie vor fi temperaturi tot mai ridicate, informeaza greatnews.ro.

În următoarea perioadă, temperaturile maxime vor trece de 7 grade Celsius în toată țara și vor ajunge chiar și la 17 grade în sud și sud-est. Izolat, vor fi ploi slabe, însă doar noaptea.

În Capitală, termometrele vor arăta până la 15 grade, iar vântul va adia ușor. La munte vor fi mai mulți nori, iar în zonele nordice și vestice va ploua trecător. La altitudine de peste 2.000 de metri va ninge și vântul va fi intens. În weekend, probabilitate de ploi va fi redusă, iar temperaturile vor crește.

Potrivit estimărilor meteorologice, în noiembrie vor fi, în general, temperaturi mai mari decât în mod obișnuit, iar precipitațiile vor fi mai puține în Moldova și în sudul Olteniei. 

Vremea se va mai răci în luna decembrie, însă cele mai severe manifestări ale iernii vor fi în ianuarie și februarie, potrivit meteorologilor.

„În ianuarie, luna în care nopțile sunt cele mai reci, putem avea temperaturi sub minus 30 de grade”, a spus Elena Mateescu, directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), într-o conferință.

Citeste mai multe detalii pe greatnews.ro:

METEO. Se întoarce căldura. Cum va fi iarna aceasta

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.