Vinul de coacăze, remediul neştiut pentru anemia severă

Este cunoscut faptul că hipertensiunea arterială este una dintre cele mai frecvente afecţiuni ale persoanelor vârstnice.

Tocmai de aceea, piaţa produselor naturiste abundă în oferte pentru această afecţiune. Vinul de coacăze este unul dintre produsele care poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale, dar mai ales în cazul anemiilor.

Vinul de coacăze este unul dintre produsele recomandate pentru reglarea tensiunii, dar şi pentru afecţuni precum anemia. Ajută la regenerarea globulelor roşii, iar o cură cu acest produs ne poate aduce beneficii şi în ce priveşte circulaţia periferică.

Pentru a fi siguri că luaţi un produs bun, natural, fără adaosuri şi conservanţi, e bine să-l achiziţionai de la producători direct, iar aici este recomandabil să căutaţi un producător atestat. Monica Firisar, alături de soţul ei, Mircea Firisar produc de câţiva ani delicioasa licoare şi spun că primele beneficii le-au încercat ”pe pielea lor”. ”Noi ne vindem singuri produsele la târgul de produse, iar e aveam mereu mâinile şi picioarele reci. Aveam probleme cu circulaţia periferică. După ce am început să facem vinul de coacăze, am început să-l iau şi eu ca tratament, iar după un timp am constat cu nici iarna, chiar dacă stăteam a tarabă cu produsele, nu mai aveam această problemă”, spune Monica Firisar.

Denumirea corectă: cidru de coacăze

Prodcătorii spun că denumirea de ”vin de coacăze” este improprie, ”vin” fiind denumirea atribuită strict băuturii obţinute din struguri. ”Vinul este obţinut din struguri, nicio altă băutură obţinută, chiar şi după aceeaşi metodă, nu se mai numeşte vin (sau must). Băutura din coacăze este mai degrabă un cidru”, arată Mircea Firisar.

Citeste mai mult: adev.ro/o2oepn

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.