Cum arata cel mai grozav aeroport din lume?

Aeroportul Changi din Singapore a primit recent titlul de cel mai bun aeroport, in cadrul Galei Mondiale a Aeroporturilor 2017.

Aeroportul continua sa fie in topul clasamentului, pentru al cincilea an consecutiv, informeaza Telegraph.co.uk. Mai mult, aeroportul Changi din Singapore se afla de 17 ani consecutivi in primele trei cele mai bune aeroporturi din lume.

Anul trecut, un numar record de pasageri (58,7 milioane) a ajuns pe aeroportul Changi, care are nici mai mult, nici mai putin de 13 km patrati. Aici vin si pleaca 7.000 de zboruri pe saptamana, spre aproape 400 de destinatii din 90 de tari.

De ce este aeroportul Changi atat de special?

Desi poate fi greu de crezut, in aeroportul Changi, inaugurat in 1981, gasesti o gradina cu fluturi. Aflata in Terminalul 3, aceasta gradina adaposteste plante cu flori, o cascada de sase metri si 1000 de fluturi din 40 de specii. Tot in Terminalul 3 exista un cinematograf, un iaz de crapi koi (crapi japonezi) si un tobogan de 12 metri inaltime.

Persoanele care folosesc Terminal 1 vor putea sa admire o gradina de cactusi (cu 40 de specii si un cocktail bar), o piscina pe acoperis si un jacuzzi (de unde pot fi vazute avioanele decoland) si o gradina cu nuferi.

Citeste continuarea si vezi foto pe traveleuropa.ro:

https://www.traveleuropa.ro/cum-arata-cel-mai-grozav-aeroport-din-lume/

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.