Cele mai frumoase calatorii cu trenul: 4 experiente pe care sa le traiesti macar o data in viata

Sa descoperi o tara intr-o calatorie cu trenul este o experienta de trait cel putin o data in viata, scrie wall-street.ro.

De la peisaje pitoresti, tuneluri kilometrice sapate in munte si vai prin care curg ape involburate, ai toate motivele sa alegi una dintre cele mai frumoase calatorii cu trenul.

Chiar daca cu avionul ajunge rapid la destinatie, calatoriile cu trenul sunt cea mai buna alegere atunci cand vrei sa te bucuri de moment, de peisaje, de experienta in sine. Iata cele mai frumoase calatorii cu trenul in Europa si pe alte continente.

Cele mai frumoase calatorii cu trenul in lume

Experienta cu Rocky Mountaineer

Trecand printr-un peisaj de vis intre Vancouver si Banff, trenul Rocky Mountaineer ofera cea mai spectaculoasa calatorie in Canada si una dintre cele mai impresionante din lume. Astfel, pasagerii din Rocky Mountaineer se bucura de peisaje care le taie respiratia in calatoria printre munti, canioane si lacuri. Excursia dureaza doua zile, cu o noapte de cazare la un hotel si costa de la 1.700 dolari canadieni (5.300 lei), pret care include doua mic-dejunuri, doua pranzuri, o noapte de cazare si transferuri.

Bilete de avion pana in Vancouver: de la 828 euro dus-intors

Aventura exotica intre Nanu Oya si Ella

Desi nu este foarte cunoscuta in lume, in Sri Lanka poti trai cea mai exotica experienta cu trenul, in care o sa te fure la propriu peisajul. Chiar daca nu are cele mai luxoase trenuri, in calatoria dintre localitatile Nanu Oya si Ella nu este vorba despre serviciile din tren, ci despre ceea ce vezi pe geam. Plimbarea ta are loc practic printre plantatii de ceai cu panorame care iti taie respiratia. Pentru cine ajunge in minunata Sri Lanka, o calatorie cu trenul intre Nanu Oya si Ella este obligatorie, unde mai pui ca pretul este de 10-20 lei.

Bilete de avion: de la 455 euro dus-intors

Cele mai frumoase calatorii cu trenul: Glacier Express

Vezi continuarea pe wall-street.ro:

http://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/214790/calatorii-cu-trenul-4-experiente-deosebite-pe-care-merita-sa-le-traiesti.html

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.