BALUL FERMIERILOR 2017, cu prilejul lansării TOPULUI AGRICULTORILOR DIN ROMÂNIA!

Grupul Agrointeligența, în parteneriat strategic cu BTvideo, va organiza sâmbătă, 28 octombrie, la Palatul Parlamentului, a patra ediție a Balului Fermierilor, cu prilejul lansării ediției speciale a publicației Agrointeligența – Topul Fermierilor 2017.

Evenimentul este organizat împreună cu compania AECTRA Agrochemicals și se află sub înaltul patronaj al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților și al președintelui acestei comisii, deputatul Alexandru Stănescu.

”Va fi cu siguranță cel mai important eveniment al anului pentru fermieri și companiile de agribusiness. Nu cred că am mai avut în România un eveniment de gală care să implice această desfășurare de forțe și care să aibă impactul mediatic pe care îl pregătim. Avem foarte multe surprize pe care le vom dezvălui în zilele următoare, facem totul pentru ca Balul Fermierilor 2017 să rămână în amintirea celor care vor fi prezenți ca cel mai înalt reper legat de modul în care trebuie să fie tratați și respectați cei care investesc și muncesc în agricultura națională”, a spus Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

Preluare articol de pe agrointel.ro:

CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DE GALĂ DIN AGRICULTURĂ: BALUL FERMIERILOR 2017, cu prilejul lansării TOPULUI AGRICULTORILOR DIN ROMÂNIA!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.