Hotelul cărților, locul unde oaspeții pot citi peste 50.000 de cărți

Dacă vă decideți vreodată să vizitați satul medieval Obidos, din Portugalia, nu trebuie să vă deranjați cu aducerea unei cărți pentru a o citi în timpul sejurului.

Tot ce trebuie să faceți este să vă rezervați cazarea la hotelul The Literary Man, unde veți avea parte de o colecție împresionantă de peste 50.000 de cărți pe care sa le răsfoiți.

Cărți atât în limba engleză, cât și în portugheză, spaniolă, franceză, rusă sau română.

Înființat în 2015, hotelul a devenit deja celebru ca fiind cel mai bun hotel din lume pentru iubitorii de cărți. Cărțile se găsesc practic peste tot în interiorul clădirii, înconjurând pereții salonului principal, paturile celor 30 de dormitoare, barul din incintă și chiar vechea pivniță de vinuri. Cele peste 50.000 de lucrări literare acoperă o varietate de genuri, de la romane și poezie la cărți de bucate.

Dar ce se întâmplă dacă găsiți o carte foarte bună și nu o puteți termina până la sfârșitul șederii dvs.? Puteți să o achiziționați, deoarece majoritatea cărților de la The Literary Man sunt disponibile pentru cumpărare, inclusiv unele titluri vechi, rare, cu o valoare de peste 500 de dolari. Cu toate acestea, majoritatea vizitatorilor preferă de fapt să adauge cărți la colecția hotelului pentru ca și alți oaspeți să se bucure de beneficiile unei lecturi. 

„Oaspețiilor noștri le place să aducă cărți și să ni le doneze. Colecția de cărți crește foarte rapid. În curând va ajunge la 100.000 de cărți.”, a declarat pentru Daily Mail un reprezentant al hotelului The Literary Man.

Vezi foto pe cunoastelumea.ro:

http://www.cunoastelumea.ro/hotelul-cartilor-locul-unde-oaspetii-pot-citi-peste-50-000-de-carti/

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.