Care este considerat cel mai frumos loc de pe Pământ, conform conform mai multor site-uri de turism

Plaja pe care mulţi turişti o denumesc “un colţ de Rai” este, pe lângă frumuseţea sa, un loc încărcat de legende, ceea ce îi accentuează valoarea.

Se spune că cel care a stăpânit insula şi şi-a purtat paşii prin aceste locuri de poveste a fost însuşi Ulise, unul dintre protagoniştii războiului troian.

Este vorba despre plaja Navagio de pe insula grecească Zakynthos, cea mai fotografiată plajă din Grecia, devenită celebră nu numai pentru frumuseţea sa ci şi pentru epava sa naufragiată în anul 1986. Epava a devenit emblema insulei, la fel ca broscuţele caretta caretta. Despre vasul scoţian Panagiotis, care a devenit un element central în decorul natural al insulei se spune ca este un vas al unor contrabandişti de alcool, eşuată pe mal în timpul unei furtuni violente, potrivit ONE.

Plaja nu este accesibilă decât cu vaporul, dar asta nu impiedică mii de turişti să se aventureze în acest colţ ascuns de lume, scrie Mediafax.

Preluare articol de pe jurnalulph.ro:

http://jurnalulph.ro/magazin/38591-care-este-considerat-cel-mai-frumos-loc-de-pe-pamant-conform-conform-mai-multor-site-uri-de-turism.html

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.