Israelul se promovează pentru prima oară în România

Israelul îşi face pentru prima dată reclamă la televiziunile din România şi speră să atragă mai mulţi turişti români pe plaje, în cluburi şi în muzee, scrie economica.net.

Numărul românilor care aleg Ţara Sfântă ca destinaţie de vacanţă creşte de la an la an, iar companiile low-cost oferă de ceva timp zboruri directe.

“Două oraşe, o escapadă! Tel Aviv şi Ierusalim” este textul ca atrage atenţia atunci când imagini cu cele două oraşe sunt prezentate telespectatorilor români. Clipul de promovare este realizat de Ministerul Turismului din Israel şi este deja prezent pe mai multe canale din România. 

Clipul a rulat şi pe alte pieţe europene în urmă cu un an, iar autorităţile din Israel au considerat că e timpul să se promoveze şi la noi. Şi au şi de ce. 

Aceasta este prima campanie naţională a Israelului în România, care a intrat în vizorul nostru în ultimul an şi jumătate, ca şi o ţară cu un potenţial uriaş pentru a aduce turişti în Israel”, a declarat pentru ECONOMICA.NET Ami Allon, directorul pentru Europa Centrală din cadrul Ministerului Turismului din Israel. 

Allon spune că s-a observat o creştere constantă a turiştilor care au vizitat Israel, iar majoritatea românilor sunt pelerini, care vor să calce pe urmele naşterii creştinismului. 

Citeste continuarea articolului pe economica.net:

http://www.economica.net/israelul-se-promoveaza-pentru-prima-oara-in-romania-si-vrea-mai-multi-turisti-pe-plajele-si-in-cluburile-din-tel-aviv_144280.html

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.