Transmisie LIVE de la Salina Turda: cum puteti vizita virtual cel mai spectaculos loc subteran din Romania

Salina Turda, care primeste anual 600.000 de turisti, poate fi vizitata de acum si virtual, prin transmiterea imaginilor live online, dupa implementarea a 21 de camere video de supraveghere.

Pentru a oferi imagini live si celor ce nu pot sa viziteze in persoana acest obiectiv, o camera AXIS P1405-le mk2 a fost montata la o inaltime de 70 de metri pentru a reda imagini live. Streamingul poate fi transmis pe Facebook si pe Youtube, prin folosirea aplicatiei CamStreamer. Solutia nu solicita echipamente suplimentare, procesarea fiind realizata direct de catre camera Axis. Procesul de configurare se realizeaza in doar trei pasi, rapid si intuitiv.

In Salina Turda sunt supravegheate puncte din zona publica (locul de joaca pentru copii, zona de lift, lacul, accesul pe scara Bogatilor, zona Crivacului, zona balcoanelor etc.), precum si anumite spatii de depozitare. Pentru zonele cele mai vizitate din intreaga salina personalul de securitate a urmarit sa poata constata rapid orice fel de tentativa de furt si sa monitorizeze vizitatorii, ….

Citeste continuarea pe wall-street.ro:

http://www.wall-street.ro/articol/Turism/214592/transmisie-live-de-la-salina-turda-cum-puteti-vizita-virtual-cel-mai-spectaculos-loc-subteran-din-romania.html

 

 

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.