Descoperă Banatul Montan cu cea mai nouă aplicație

Iubitorii de natură și frumos au acum la dispoziție o nou aplicație care să-i ajute să exploreze una dintre cele mai frumoase zone din România – Banatul Montan, informeaza ghiduri-turistice.info.

Aplicația se numește chiar Banatul-montan.ro și îți prezintă obiectivele turistice din această regiune, precum și traseele de drumeție, pentru bicicletă sau auto.

Descoperă Banatul-montan.ro

Acum nu mai avem niciun motiv să nu vizităm Banatul Montan! Cu ajutorul aplicației putem vedea exact unde se află cele mai frumoase obiective turistice din regiune, fie că vorbim despre cetăți medievale, precum Cetatea Beiului, faimoasa Cascadă Bigăr sau Lacul Rusca-Teregova, cel mai nou lac din Banat.

Aplicația îți arată pe hartă exact unde se află toate aceste obiective turistice și îți oferă și un scurt ghid pentru fiecare, ce include povestea fiecărui loc și, bineînțeles, coordonatele geografice.

Cascada Bigar

Fotografie preluată de pe elements.envato.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Aplicația Banatul-montan.ro te ajută și să-ți plănuiești excursia prin această regiune. Fie că preferi să conduci prin aceste locuri pitorești, să faci plimbări cu bicicleta sau drumeții, aplicația îți pune la dispoziție toate traseele din regiune. Pentru fiecare traseu, ai informații folositoare, precum distanța, gradul de dificultate și timpul aproximativ pe care îl vei petrece pe drum.

Aplicația poate fi consultată aici – app.banatul-montan.ro.

 

Preluare informatii de pe ghiduri-turistice.info:

https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-descopera-banatul-montan-cu-cea-mai-noua-aplicatie

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.