Catrina Colder Bud (Baia Mare) – LOCUL I la Festivalul International de muzica Volare 2017

In perioada 23-27 august 2017 a avut loc, la Piatra Neamt, a opta editie a Festivalului International de muzica Volare.

Catrina Colder Bud este un copil foarte talentat care a castigat din nou Locul I, la categoria ei de varsta.

Catrina are 10 ani, este din Baia Mare si te face sa te indragostesti de vocea ei puternica! Parintii au inscris-o la canto de la varsta de 7 ani, iar in prezent este eleva doamnei Madalina Costin, profesor de canto la „Recreart” din Baia Mare. Pe langa lectiile de canto, Catrina este inscrisa si la lectii de chitara – profesor Razvan Marton, castigatorul din anul 2013 a show-ului “Dansez pt Tine”.

A participat si a fost premiata la diferite concursuri si festivaluri de muzica pentru copii, atat in Maramures  cat si in tara – „Lucky Kids”- Roman, „Karisma”- Oradea, „Vocea Cetatii”- Sighisoara, „Lira”-Tautii Magehraus, „Muzica pentru Toti”- Baia Mare, de doua ori la casting pentru „Vocea Romaniei Junior” si o data la casting pentru „Romanii au Talent”, iar acum cateva luni a cantat impreuna cu alti copii in scop caritabil pentru o fetita bolnava.

Zilele trecute a cucerit juriul Festivalului International de muzica Volare cu piesa  Irinei Ionescu –  “Zile de foc”,  compozitor Claudiu Bulete.

Pentru mai multe detalii despre Festivalul International de muzica Volare 2017 puteti accesa http://www.festivalvolare.ro/ , iar pe toti concurentii festivalului ii puteti vedea pe https://www.youtube.com/watch?v=SA86s8SokfY

 

Please follow and like us:
error0

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.