Cele mai frumoase campinguri din Germania, perfecte dacă iubești natura

Dacă te-ai săturat de gălăgia din oraș și îți dorești o escapadă din cotidian, atunci câteva zile în natură sunt exact ce îți trebuie. Îți recomandăm câteva dintre cele mai frumoase zone de camping din Germania, locuri perfecte pentru relaxare, dar și pentru drumeții și plimbări de neuitat. 

Campingpark Gitzenweiler Hof

Un loc numai bun în care să te ascunzi de căldura și de agitația din oraș este Camping-parcul Gitzenweiler Hof din Lindau. Aici, atât cei mici, cât și cei mari, se vor distra pe cinste!

Campingul oferă facilități excelente având mult spațiu verde, piscină, sală de jocuri pentru copii și o bibliotecă. De asemenea, la Gitzenweiler Hof există și o zonă cu animale domestice pe care le poți mângâia și hrăni.

Campingul are și o bucătărie comună, grătare pentru barbecue și un mini-market. De asemenea, de aici se pot închiria biciclete pentru plimbări și nu numai. În funcție de sezon se organizează activități atât pentru copii, cât și pentru adulți.

În apropierea campingului se află Lacul Constance și Farul Lindau, care are 33 de metri înălțime.

O caravană în Camping-parcul Gitzenweiler Hof din Lindau costă aproximativ 440 de lei pe noapte. Ea poate să găzduiască trei adulți și doi copii. Verifică prețurile și disponibilitatea aici.

Campingpark Gitzenweiler Hof Germania

Fotografie preluata de pe booking.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Ferienwohnung an der Hunte

Caravanele de la Ferienwohnung an der Hunte par desprinse din basme. Mici și cochete, ele sunt perfecte pentru cei care vor să se relaxeze departe de agitația marilor orașe. Ferienwohnung an der Hunte este unul dintre cele mai apreciate campinguri din Germania, unde poți să stai cu încredere.

Acesta se află în Berne, la doar 28 de kilometri de Bremen. Locația este foarte populară în rândul pasionaților de ciclism, așa că, dacă vrei să te plimbi pe două roți și să te bucuri de natură, acesta este locul perfect. Desigur, din camping se pot închiria biciclete la prețuri rezonabile.

Cei care aleg Ferienwohnung an der Hunte au la dispoziție toate facilitățile de care au nevoie. În camping există Wi-Fi, bucătării, gradină, terase și nu numai.

Pentru o caravană în care pot sta trei persoane se plătește aproximativ 350 de lei pe noapte. Verifică prețurile și disponibilitatea aici.

Ferienwohnung an der Hunte Germania

Fotografie preluata de pe booking.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

AZUR Camping Altmühltal

Situat la doar 20 de kilometri de frumosul oraș Ingolstadt, AZUR Camping Altmühltal se numără printre cele mai bune zone de camping din Germania, unde cu siguranță o să te simți bine.

Căbănuțele din camping au un design interesant, ele fiind situate în apropierea unui râu. În camping există un restaurant și un mini-market, iar pentru cei care vor să fie activi există un teren de fotbal, dar și caiace de închiriat.

Campingul se află în Kipfenberg, iar de aici poți ajunge cu ușurință până la Ingolstadt. Aici turiștii pot să descopere Muzeul Audi, Muzeul Istoriei Medicinei, o mulțime de magazine, restaurante și alte atracții.

Pentru o căbănuță la AZUR Camping Altmühltal, în care pot sta două persoane, prețurile încep de la 388 de lei. Verifică aici disponibilitatea.

AZUR Camping Altmühltal Germania

Vezi mai multe pe ghiduri-turistice.info:

https://www.ghiduri-turistice.info/ghid-turistic-cele-mai-frumoase-campinguri-din-germania-perfecte-daca-iubesti-natura

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.