Jucăria care trage cu scobitori va cuceri lumea

Deși pare greu de crezut, după ce spinnerul a detronat faimoasa kendamă, un nou dispozitiv e gata să devină numărul unu printre copii: mini arbaleta ce trage cu scobitori! Da, ați ctit bine! Conform celor de la ”Shanghai Daily”, este vorba despre un ”gadget” extrem de periculos, capabil să producă răni grave. ”Printre micii chinezi jucăria s-a extins asemenea unui incendiu de pădure”, scriu ziarele.

Un balon se află ”parcat” pe o canapea. Iei o scobitoare, da, o scobitoare obișnuită, de lemn, o introduci în dispozitiv, te poziționezi la trei metri și tragi! Bum, balonul se sparge și tu tocmai ai ”accesat” cea mai nouă jucărie din lume, capabilă de a face uitată fie kendama, fie spinnerul.

Conform celor de la “Shanghai Daily”, mini-arbaleta a explodat pur și simplu printre micuții chinezi, iar sosirea ei în Europa reprezintă o chestiune de zile. ”Este un dispozitiv extrem de periculos, deoarece scobitorile sunt lansate cu forță. Nu discutăm doar despre un balon, ușor de spart, ci și de o cutie de lapte, pe care bețișorul de lemn o străpunge fără probleme”, spun medicii. Micuța arbaletă aruncă ”gloanțele” la 20 de metri, iar copiii chinezi au înlocuit, deja, scobitorile cu agrafe sau chiar cu stilouri pe post de muniție. Diferite asociații au cerut interzicerea dispozitivului, în Chengdu, sud-estul Chinei, mini-arbaleta fiind scoasă de la comercializare. În acest moment, mini-arbaleta se vinde cu șapte yuani chinezești, adică mai puțin de un euro.

Vezi video pe a1.ro:

http://a1.ro/news/inedit/nebunie-mondiala-kendama-a-murit-spinnerul-nu-mai-e-la-moda-jucaria-care-trage-cu-scobitori-va-cuceri-lumea-stii-cat-e-de-periculoasa-id674181.html

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.