Ce personalitate ai în funcție de culoarea preferată

Culoarea preferată poate să îți dezvăluie foarte multe lucruri despre personalitatea ta. Există o legătură strânsă între culoarea care îți place și felul tău de a fi, după cum urmează:

ROȘU- Roșul este o culoarea dragostei și pasiunii. Într-adevăr, persoanele care iubesc această culoare sunt persoane impulsive, energice, care iubesc viață. Din păcate nu sunt persoane foarte răbdătoare sau calme. Studiile arată că există o legătură strânsă între culoarea aceasta și schimbările bruște ale stării de spirit.

ALBASTRU – Studiile arată că aceasta este o culoare liniștitoare, care reduce ritmul cardiac și relaxează mintea. Persoanele îndrăgostite de albastru sunt persoane relaxate, răbdătoare, exact opusul celor care iubesc culoarea roșie. Cu toate acestea, cei care iubesc albastru sunt distanți și reci și nu se apropie cu ușurință de semenii lor. Însă odată împrieteniți cu tine va fi dificil să îi pierzi.

GALBEN – Se spune că galbenul este o culoare care aduce buna dispoziție. Adevărul este că persoanele care iubesc această culoare sunt pline de viață și energie, însă pot fi ușor irascibile. De asemenea, sunt persoane geloase și posesive care renunță cu greu la ceea ce este al lor.

Citeste continuarea pe huff.ro:

Ce personalitate ai în funcție de culoarea preferată

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.