RCS&RDS lovește în clienți! Cum vor fi afectați

RCS&RDS, una dintre companiile cele mai utilizate de telefonie mobilă și de asemenea, operatorul cu cele mai mici taxe de pe piață, a luat o decizie drastică. Compania a trimis o cerere către ANCOM, care va fi analizată ulterior. Iată despre ce este vorba și cum vor fi afectați clienții.

Potrivit Hotnews, operatorul RCS&RDS nu poate susține comercial furnizarea ‘Roam like at home’ și au solicitat autorității de reglementare în comunicații (ANCOM) autorizarea aplicării unei suprataxe pe o perioadă de 12 luni pentru serviciile de comunicații utilizate de clienții proprii în roaming, în UE/SEE.

DIGI Communications N.V., compania mama a RCS&RDS, operatorul cu cele mai mici prețuri la telefonia mobilă pe piața locală, și-a avertizat investitorii încă dinainte de listare asupra impactului material negativ pe care-l va avea asupra afacerii de telefonie mobilă noul regulament UE care prevede că, începând cu 15 iunie 2017, europenii vor putea să telefoneze, să trimită SMS-uri și să folosească date pe mobil atunci când călătoresc ân alt stat UE, la același cost ca și acasă.

Astfel, DIGI semnala în raportul anual pe 2016 că tarifele suplimentare cu amănuntul vor fi eliminate în roaming, dar va avea de plătit tarife semnificative de gros (tarife pe care operatorii le aplica între ei pentru utilizarea rețelelor în roaming).

Continuarea pe  bugetul.ro:

RCS&RDS lovește în clienți! Cum vor fi afectați

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.