Supă cu orez, sparanghel şi parmezan

O supă proaspătă şi răcoritoare, tipică bucătăriilor din Italia, perfect binevenită după mesele copioase de sărbătoare.

Ingrediente:

1 litru de supă de pui

1 lingură de unt

1 lingură de ulei de măsline

1 ceapă tocată fin

1 cartof feliat subţire

75 g orez cu bob mediu

150 g sparanghel

parmezan

Preparare:

Încălzeşte untul şi uleiul de măsline într-o oală mai mare, la foc mediu, adaugă ceapa şi cartoful şi soteză-le maximum 10 minute….

Citeste continuarea pe gustarte.ro:

http://www.gustarte.ro/retete-yummy/supa-cu-orez-sparanghel-si-parmezan-16236766

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.