Ce declanșează depresia în cazul copiilor

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, vineri, că din cauza unei proaste comunicări se înregistrează cazuri de depresie la copii, afirmând că trebuie tras un semnal de alarmă pe această temă.

Cred că este important să comunicăm, acesta cred că este cel mai important lucru, pentru că din cauza unei proaste comunicări avem cazurile de depresie la copii și cred că trebuie să tragem un semnal de alarmă în acest sens”, a spus Bodog, care a participat la un eveniment de prezentare a rezultatelor unui studiu referitor la atitudini și percepții despre bolile mintale în cadrul populației României.

Cercetarea realizată de IMAS face parte din campania Centrului pentru Inovație în Medicină (InoMed) denumită “AntiStigma”, ce a fost lansată în toamna lui 2015.

“Ceea ce vreau să transmit ca și mesaj și voi folosi unul dintre mesajele din campaniile dumneavoastră antistigmatizare — că trebuie să-i ascultăm, să îi ajutăm și că trebuie să îi înțelegem, acesta este mesajul meu de Ziua Sănătății pentru dumneavoastră”, a afirmat ministrul Sănătății citat de Agerpres.

Citeste continuarea pe digi24.ro:

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/ce-declanseaza-depresia-in-cazul-copiilor-702820

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.