TÂRGUL NAȚIONAL AL MIERII 2017

Asociația Crescătorilor de Albine din România organizează și în această primăvară Târgul Național al Mierii, eveniment ce este programat să se desfășoare pe platforma apicolă din Băneasa în zilele de 31 martie, 1 și 2 aprilie.

Ediția a XVI-a a târgului dedicat sectorului apicol și iubitorilor de produse apicole își va deschide porțile vineri, 31 martie 2017, ora 10.00 în locația deja cunoscută.

”Cei aproximativ 100 de expozanţi prezenţi – apicultori şi firme specializate, îşi vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obţinute direct din stupină până la produse apicole condiţionate sau alte preparate derivate din produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice etc. De asemenea, de acest târg vor putea beneficia şi apicultorii deoarece vor fi prezente şi produsele dedicate acestora – stupi şi componente, utilaje şi alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriţie, cărţi de specialitate etc”, arată organizatorii Târgului Național al Mierii – ediția de primăvară.

Bucureştenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Național al Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptişor de matcă, suplimente nutritive şi cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor.

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la ediţiile anterioare, pe platforma A.C.A./ I.C.-D. Apicultură din Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Apicultori care nu și-au rezervat un stand până la această dată nu mai pot participa la Târgul Național al Mierii întrucât rezervarea standurilor a fost posibilă până la data de 13 martie, iar prețul pentru un stand cu dimensiunile 3 x 3 m (cort, masă, scaun), a rămas la același nivel ca și anul trecut, fiind de 450 lei, inclusiv TVA, scrie agrointel.ro.

Preluare articol de pe agrointel.ro:

TÂRGUL NAȚIONAL AL MIERII 2017 – ediția de primăvară, va avea loc în perioada 31 martie-2 aprilie

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.