Norvegia a devenit cea mai fericita tara din lume. Romania se afla pe locul 57

Norvegia a depasit Danemarca si ocupa primul loc in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit unui raport oficial publicat luni, citat de Reuters. Romania ocupa locul 57 in acest clasament care include 155 de tari.

In topul celor mai fericite tari din lumea, in 2017, pe primul loc se afla Norvegia, cu un scor general de 7,537. Clasamentul este completat de Danemarca, Islanda, Elvetia, Finlanda, Olanda, Canada, Noua Zeelanda, Australia si Suedia, potrivit News.ro.

Tarile din Africa Subsahariana, alaturi de Siria si Yemen, ocupa ultimele locuri in raportul anual al fericirii – ce include 155 de state -, realizat pentru al cincilea an consecutiv de ONU.

In acest an, Romania se afla pe locul al 57-lea, cu un scor mediu de 5,825. Germania se afla pe locul al 16-lea, Marea Britanie pe locul al 19-lea, iar Franta pe pozitia a 31-a. Statele Unite au pierdut un loc fata de clasamentul de anul trecut si se afla pe locul al 14-lea.

Continuarea pe wall-street.ro:

http://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/208962/norvegia-a-devenit-cea-mai-fericita-tara-din-lume-romania-se-afla-pe-locul-57.html

Please follow and like us:
error0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.