Doua companii infiintate de romani au creat un program software pentru spitalele din SUA

Doua companii infiintate de romani au creat o aplicatie pentru sistemul de sanatate, implementata in doua dintre cele mai mari spitale din Chicago. Platforma inovatoare permite monitorizarea precisa a utilizarii si locatiei echipamentelor medicale si localizarea pacientilor din interiorul unui spital. Vezi in continuare care sunt beneficiile si costurile acestei aplicatii.

Startup-ul IntelligentLocations, infiintat si condus de Bogdan Nedelcu, a inceput sa lucreze cu Qualitance la proiect in 2016, pornind de la premisa ca in fiecare an spitalele din SUA pierd echipamente in valoare de peste 15% din bugetul anual.

Astfel, spitalele ar beneficia de o solutie care sa le permita monitorizarea locatiei si vizualizarea in timp real a echipamentelor si pacientilor din diferite zone ale spitalului. Aplicatia poate fi folosita sub forma unui abonament anual, iar costurile acesteia sunt atribuite in functie de echipamente si numarul pacientilor. Pretul unui abonament incepe de 50.000 de dolari si poate ajunge pana la 50.000.

Continuarea pe wall-street.ro:

http://www.wall-street.ro/articol/Companii/206776/doua-companii-infiintate-de-romani-au-creat-un-program-software-pentru-spitalele-din-sua.html

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.