După 82 de ani. Noii pioni ai jocului Monopoly

Versiunea clasică a jocului Monopoly îşi va schimba pionii după 82 de ani, cu opt piese noi alese de fanii din România şi din întreaga lume, printr-o campanie de votare numită ”Mania Pionilor”, care se va desfăşura online până pe 31 ianuarie, urmând ca rezultatul să fie anunţat în luna martie, potrivit News.ro.

În campania de votare lansată pe site-ul www.votemonopoly.com, pe 10 inuarie, au fost înscrişi 64 de pioni vechi şi noi, împărţiţi în opt categorii: animale, modă, elemente istorice, încălţăminte, invenţii, social media, transport şi lucruri care plutesc. Românii vor putea vota pionul preferat din fiecare categorie, astfel încât fiecare dintre acestea să fie reprezentată în cadrul jocului clasic Monopoly, începând cu luna august, informează reprezentanţii Hasbro.

Cel mai votat pion de către fanii din întreaga lume va fi anunţat în luna februarie, urmând ca în luna martie să fie anunţată întreaga listă a pionilor ”câştigători”.

”Unul dintre cele mai importante momente ale jocului este chiar alegerea pionului norocos. Jucătorii se ataşează de cei care le reprezintă personalitatea, ori, mai simplu, de cei care le-au purtat noroc în timpul jocului precedent. Pentru că sunt atât de importanţi pentru fani, Monopoly le oferă acestora ocazia de a alege pionii care vor fi prezenţi de acum încolo în varianta clasică a jocului. Suntem foarte curioşi să aflăm preferinţele românilor”, a declarat Larisa Popescu, Brand Manager Hasbro România.

Odată cu ”Mania Pionilor”, Hasbro va lansa şi jocul Monopoly – Mania Pionilor, care va include 16 figurine. Astfel, pe lângă cele opt figurine tradiţionale ale jocului, această ediţie specială include alţi opt pioni aurii, precum pinguinul, ceasul, răţuşca sau statueta Domnului Monopoly, reprezentativi pentru categoriile incluse în campania de votare.

Citeste continuarea pe digi24.ro:

http://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/divertisment/dupa-82-de-ani-noii-pioni-ai-jocului-monopoly-648649

 

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.