Cele mai spectaculoase şi aşteptate filme SF ale anului 2017

Filmele SF sunt apreciate de un numar mare de fani ai genului si nu numai. Iata cateva dintre lansarile anului 2017 asteptate de catre cinefili.

Alien : Covenant

Desi Ridley Scott a revenit in mijlocul actiunii, pelicula Prometheus (2012) nu a avut rezultatele dorite. Noul film, care se apropie mai mult de seria originala Alien, arata déjà mult mai bine. Katherine Waterson si Danny McBride sunt in echipajul de pe nava spatiala Covenant, care arata ca paradisul, dar se dovedeste a fi un loc mult mai putin prietenos.


Annihilation

La doi ani dupa aparitia Ex Machina, Alex Garland si Oscar Isaac se intorc pe ecrane cu o noua poveste, a biologului (Natalie Portman) care se inroleaza pentru o « expeditie periculoassa, secreta, unde legille naturii nu se aplica ». Jennifer Jason Leight este, se pare, un psiholog care nu este de prea mare ajutor.


Blade Runner 2049

Intoarcerea lui Harrison Ford pe ecrane a fost bifata odata cu aparitia Star Wars, Trezirea Fortei, una cele mai asteptate lansari din 2015. De data aceasta Harrison va avea un rol in Blade Runner. Acesta este unul dintre filmele cu cel mai mare buget, dar detaliile sunt pastrate strict. Distributia include pe Ryan Gosling, Robin Wright, Jarad Leto si Dave Bautista.


The Dark Tower

Idris Elba si Matthew McConaughey sunt vedetele principale ale acestui film, adaptare dupa cărţile din seria “The Dark Tower” ale lui Stephen King. Primul este in rolul unui cavaler singuratic, iar al doilea il intruchipeaza pe un vrajitor viciat.


Geostorm

Vezi continuarea pe businessmagazin.ro:

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/cele-mai-spectaculoase-si-asteptate-filme-sf-ale-anului-2017-16039295

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.