7 minciuni spuse de Hollywood pe care le credem adevarate

Filmele spun minciuni. Cu siguranta stiai asta deja. Numai ca, uneori minciunile pe care le spun sunt atat de bune si repetate de atat de multe ori, incat ajungem sa le credem adevarate. Iata cateva din lucrurile ridicole pe care le-am invatat din filme.

Minciuna: oamenii dau din maini si tipa atunci cand se ineaca

Minciuna: oamenii dau din...

Andrey_Kuzmin/Shutterstock.com

In ciuda a ceea ce ai vazut in filme, inecul nu este violent. Persoanele pe punctul de a se ineca nu dau din maini si nici nu tipa deoarece gurile lor apuca doar sa inspire si sa expire inainte de a scufunda la loc sub apa.

Minciuna: Ai nevoie de timp pentru a putea depista un apel

Minciuna: Ai nevoie de timp...

Brian A Jackson/Shutterstock.com
 In aproape fiecare film care implica o rapire, exista o scena in care cineva trebuie sa tina criminalul cat mai mult la telefon pentru ca agentii de politie sa poata depista apelul. In realitate, aceasta tehnica nu mai este folosita de prin anii ’80.

Minciuna: exploziile din spatiu seamana cu cele de pe Pamant

Minciuna: exploziile din...Ornithopter/Shutterstock.com

In spatiu nu exista oxigen si, prin urmare, o explozie nu poate fi la fel de violenta ca una de pe Pamant. In realitate, o explozie in spatiu arata mai mult ca o pata luminoasa.

Vezi continuarea pe 9am.ro:

http://www.9am.ro/top/Social/300467/minciuni-spuse-de-hollywood-pe-care-le-credem-adevarate/3/Minciuna-exploziile-din-spatiu-seamana-cu-cele-de-pe-Pamant.html

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.