5 trucuri pentru a-ți trasforma casa într-un tărâm magic de Crăciun

Cu puțină atenție și imaginație, orice locuință se poate transforma de Crăciun într-un loc minunat și intim, în care musafirilor le va face mare plăcere să-și petreacă timpul.

Publicația online brightside.me a alcătuit un scurt ghid cu 5 trucuri care vă vor ajuta să creați o atmosferă festivă în casă, folosindu-vă de câteva idei simple de decorare a locuinței.

1. Alegeți o culoare

De obicei, culorile iernii sunt cele alese pentru a decora locuințele de sărbători. Verdele, albul și maroul sunt folosite în mod tradițional pentru fundal, iar „pete” de auriu sau de roșu sunt așezate din loc în loc pentru a atrage atenția.

În acest an însă, brightside.me vă încurajează să alegeți și alte culori pentru a decora casa: de exemplu, puteți încerca diferite tonuri și nuanțe de mov, de violet sau de albastru.

Cea mai importantă regulă atunci când decorați sufrageria este să nu folosiți prea multe culori: alegeți doar 2-3 și folosiți-vă de nuanțele culorilor pentru a crea o mulțime de combinații. Pentru a vă asigura că locuința este una armonioasă, încercați să respectați combinațiile naturale de culori.

decorare casa crăciun
Foto: © woman-time
decorare casa crăciun
Foto: © interiorizm
decorare casa crăciun
Foto: © modernmagazin

2. Decorațiile

Folosiți anumite reguli și modele pentru a varia formele și dimensiunile ornamentelor.

Atunci când ieșiți la o plimbare, uitați-vă și la felul în care oamenii și-au decorat ferestrele (de obicei, cu luminițe, fulgi de nea desenați cu spray sau hârtie colorată). Veți observa și că foarte puțini dintre ei au acordat atenție pervazului ferestrei, care rămâne de multe ori gol.

Însă și el poate deveni un târâm al basmelor în miniatură:

decorare casa crăciun
Foto: © fotoperezagruzka
decorare casa crăciun
Foto: © new-year-party
decorare casa crăciun
Foto: © novogodnieidei

3. Pomul de Crăciun

Bradul de Crăciun este piesa de rezistență a oricărei „strategii” de decorare: este cel mai important „ornament” și totodată centrul atenției întregii familii.

Brightside.me recomandă întoarcerea la tradiția decorării pomului de Crăciun cu fructe, nuci și dulciuri precum bomboanele sau turta dulce. Folosiți-vă imaginația și gândiți-vă la feluri în care puteți combina luminițele și globurile strălucitoare cu dulciurile învelite în hârtii la fel de colorate și de lucioase.

Puteți pune în bradul de Crăciun și fundițe: ele ar trebui să aibă toate aceeși dimensiune și aceeași culoare.

decorare casa crăciun

Citeste continuarea pe greatnews.ro:

http://greatnews.ro/5-trucuri-decorarea-casei-craciun/

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.