Ce companie de telefonie mobilă are cea mai rapidă rețea?

Potrivit testelor efectuate de utilizatorii de telefonie mobila din Romania in ultimele sase luni cu ajutorul aplicatiei Speedtest furnizate de Ookla, cea mai populara aplicatie de testare a vitezei de internet din lume,  Vodafone Romania are cea mai rapida retea de telefonie mobila din tara.

Rezultatele a peste 500.000 de teste din al doilea si al treilea trimestru al anului 2016, efectuate de utilizatorii de telefoane mobile din Romania compatibile cu tehnologia LTE arata ca reteaua Vodafone Romania ofera cele mai mari viteze de download si de upload, precum si cea mai mica latenta in transmiterea datelor.

De la inceputul anului 2016 si pana in prezent, compania Ookla a colectat peste 1,14 milioane de teste efectuate de utilizatorii de telefonie mobila din Romania folosind aplicatia Speedtest pentru a-si verifica performanta conexiunii mobile. Datele colectate arata ca, de la inceputul anului si pana in prezent, Vodafone Romania are cele mai bune rezultate, cu viteze de download cu cel putin 15% mai mari decat ale oricarui alt furnizor de telecomunicatii mobile de pe piata.

Citeste tot articolul pe bugetul.ro:

Ce companie de telefonie mobilă are cea mai rapidă rețea?

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.