Primul smartphone din lume care foloseşte 100% din suprafaţa telefonului

Mi Mix de la Xiaomi a demonstrat că smartphone-urile încă nu au atins limita designului, iar acum mai multe companii încearcă să ofere dispozitive similare cu acesta, cu un display imens într-un format fără margini. Conform unor informaţii scăpate pe internet, şi Meizu pregăteşte lansarea unui dispozitiv similar, care promite să integreze şi mai multe tehnologii în premieră decât Mi Mix.

Imaginile care au apărut pe Weibo descriu noul Meizu Pro 7 Brimless, un smartphone pătrăţos, cu ecran de 5,62” fără margini, care va beneficia de un senzor de amprentă ultrasonic integrat direct în display. Acesta va aborda un raport de aspect mai ciudat de 2:1, cu rezoluţie 2160 x 1080 pixeli, care va acoperi aproape în totalitate partea din faţă a dispozitivului.

Corpul lui Pro 7 Brimless va măsura 6,5mm în grosime, iar camera foto frontală va putea fi ascunsă atunci când nu este folosită, folosind un sistem mecanic de mişcare, scrie Go4it.

Vezi mai mult pe descopera.ro:

http://www.descopera.ro./lumea-digitala/15981988-primul-smartphone-din-lume-care-foloseste-100-din-suprafata-telefonului

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.