Doliu în lumea filmului. Vedeta din Sunetul Muzicii a încetat din viață

Actrița americană Charmian Carr, care a interpretat-o pe Liesl, cea mai mare dintre copiii von Trapp din filmul clasic ”Sunetul muzicii” (”The Sound of Music”), a decedat, sâmbătă, la 73 de ani. Moartea lui Carr a survenit, în Los Angeles, în urma unei forme rare de demență, informează BBC, citat de Agerpres.

În filmul din 1965, Charmian Carr a interpretat cântecul ”Sixteen Going on Seventeen”.

Carr s-a născut în Chicago, în 1942, și s-a mutat mai târziu în California cu familia. Mama sa a fost cea care a îndemnat-o să participe la audițiile pentru acest rol, deși Charmian nu luase lecții de actorie sau de canto.

”Sunetul muzicii” a avut un succes imens, depășind la acea vreme ”Pe aripile vântului”, și a câștigat în 1966 Premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Carr a scris două cărți despre experiența sa, ”Forever Liesl” și ”Letters to Liesl”, și a participat deseori la evenimentele realizate în onoarea celebrei producții cinematografice.

Adevărata Liesl, Agathe von Trapp, cea mai mare dintre copiii familiei de origine austriacă ce a inspirat filmul, a decedat în 2010, la 97 de ani.

După ce a părăsit industria filmului, Carr a condus o firmă de design, în California.

Studioul 20th Century Fox, care a produs filmul clasic de mare succes, a scris, duminică, pe Twitter: ”’The Sound of Music’ a pierdut un membru de familie iubit, odată cu decesul lui Charmian Carr”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.